Thuis

Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De god   helpt   die   die   hulp   zelf.

—— BHD VAN SYSPEX MECHATRONIC (M) SDN

Op de commerciële vergadering, uw knappe manier, warm gezicht, grote moed… Ik ben nog voor me, ben ik trots van het hebben van vrienden als u. Mei de ganzen gaat het boek en de uitwisseling van informatie over. Een totaal van bespreking over de wereld, om duizenden mensen te zien. De ruimdenkendheid, en ziet de Tovenaars in de ontbering.

—— Vrijheidsafzet Filippijnen binnen

De brand is de test van goud; het ongeluk is de test van een sterke mens.

—— LES-DE INDUSTRIEËNharnois INC.

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd.

 • lopende band

  Co. van het de Ventilatiemateriaal van Shanghai Aipu, Ltd wordt gevestigd in Shanghai, het grootste economische centrum in China, dat zeer geschikt vervoer aan over de hele wereld verschuldigd is. Ons bedrijf werd gevestigd in 2006 en werd gespecialiseerd in het produceren van ventilatiemateriaal en industriële plafondventilator. Wij ontwikkelden ons met succes, ontwerp en vervaardigingsaipu KEJI industriële grote plafondventilator en de commerciële plafondventilator van BLDC met de geavanceerde technologie van de V.S.

   

  Ons team wordt gewijd om industriële workshop, pakhuis, openbare ruimten en andere grote ruimten op te lossen voor personeel het koelen, luchtcirculatie, de problemen van het rookstof.

   

  Wij heten oprecht de cliënten van huis welkom en in het buitenland. En wij zullen ons beste proberen om u van hoogte - kwaliteitsproducten en onze beste dienst aan uw volledige tevredenheid te voorzien. Wij hopen om hand in hand met u vooruit te gaan en glorierijke toekomst samen tot stand te brengen!

 • OEM / ODM

  Met ons sterk team van ingenieurs voor onderzoek en Ontwikkeling, rijke ervaring, aanvullende prijs en de uitstekende dienst, werkt het kiezen met ons bedrijf samen is uw juiste & beste keus. Wij heten warm welkom u op om het even welk ogenblik bezoeken onze fabriek om het even welke onderzoeksmier.

Contactgegevens
Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd.

Fax: 86-21-51861099

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: De bouw. 5, Nr 99, Shengta-Road, Songjiang Dist. Shanghai

Factory Adres:De bouw. 5, Nr 99, Shengta-Road, Songjiang Dist. Shanghai

 • Tel.:86--18964996520
 • Fax:86-21-51861099
 • Werktijd:00:00-24:00
 • Mobile Site