Thuis

Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd.

Co. van het de Ventilatiemateriaal van Shanghai Aipu, Ltd.is in Shanghai, het grootste economische centrum in China wordt gevestigd, dat zeer geschikt vervoer dat aan over de hele wereld verschuldigd is. Ons bedrijf werd gevestigd in 2008 en werd gespecialiseerd in het produceren van ventilatiemateriaal en industriële plafondventilator. Wij ontwikkelden ons met succes, ontwerp en vervaardigingsaipu KEJI industriële grote plafondventilator en de commerciële plafondventilator van BLDC met de geavanceerde technologie van de V.S.
 

Ons team wordt gewijd om industriële workshop, pakhuis, openbare ruimten en andere grote ruimten op te lossen voor personeel het koelen, luchtcirculatie, de problemen van het rookstof.

 

Wij heten oprecht de cliënten van huis welkom en in het buitenland. En wij zullen ons beste proberen om u van hoogte - kwaliteitsproducten en onze beste dienst aan uw volledige tevredenheid te voorzien. Wij hopen om hand in hand met u vooruit te gaan en glorierijke toekomst samen tot stand te brengen!

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : aipukeji

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 500-800

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van het de Ventilatiemateriaal van Shanghai Aipu, Ltd ontwikkelingsproces in Januari 2008 werd ons bedrijf formeel opgericht. Aan het begin van de totstandbrenging van het bedrijf, wordt het bureau gevestigd in Bouw 1, Road van No5500 Yuanjiang, Minhang-District, Shanghai. Als van het de liefdepark van Shanghai Co. van het de Ventilatiemateriaal, werd Ltd gevestigd aan het begin van het geregistreerde kapitaal van 100 miljoen, de leiding die het eerste belangrijkste ontwerp en de bouw van het ventilatiemateriaal in werking stellen. In 2008 tot 2009, heeft het bedrijf SAIC-automobiel de fabrieksproject van Groepsroewe aangegaan. Bureaugebouwen, stadions, stadions, winkelcomplexxen, fabrieken en andere projecten. Vanaf 2010 tot het bedrijf van het de liefdepark van 2011 om een groot aantal pakhuisprojecten, door verscheidene jaren van krachtige ontwikkeling te ondernemen, versterkt het liefdepark in de ontwikkeling van zaken tegelijkertijd ook de hun eigen teambouw en het collectieve beheer, techniekkwaliteit aan de bevoegde diensten gaat aan Zeker verder, maakte heel wat eer: in Augustus 2012 overschreed de jaarlijkse outputwaarde van het bedrijf Wu Bai miljoen. 2012 voor het „bedrijf van het liefdepark“ is een keerpunt in het verleden, het onweer door de markt om de moeilijkste die tijd, nu door te brengen in de te gedenkwaardige oogst is voorgegaan. De latere jaren van ervaring, het bedrijf van het liefdepark heeft tot een uitvoerige ontwikkeling van voortreffelijkheid en een sterk bouwteam geleid. Oktober 2013 door de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO milieu, ISO-bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie, ISO-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem. Het liefdepark in gemeentelijke het beleidsafdelingen van Shanghai om een goed beeld voor het laatste gedeelte van de samenwerking te vestigen legde stevige fundamenten; vanaf het geregistreerde die kapitaal van November 2013 tot dusver van 1 miljoen tot 5 miljoen yuans wordt verhoogd, overschreed de totale productie van het bedrijf voor het eerst duizend Wu Bai miljoen, is de totale sterkte van het bedrijf gevestigd aan het front van de industrie, verbetert het bedrijf zeer het zicht.

bedrijfsdiensten

Co. van het de Ventilatiemateriaal van Shanghai Aipu, Ltd werd opgericht in 2008, is een beroeps belast met grote energy-saving plafondventilator, het onderzoek en de ontwikkelings, ontwerp, productie en verkoopondernemingen van het ventilatiemateriaal.

Eerst, de optiek Van de bedrijven: produceer de meest tevreden klanten, het meest verzekerd, het meest perfecte product.

Ten tweede, Collectieve doeleinden: de beste kwaliteitsproducten creëren, doe de meeste integriteit van de dienst.

Ten derde, Ontwikkelingsdoelstellingen: creeer „eerste - de klassenindustrie, doet eerste in de wereld.

Ten vierde, de ondernemingsgeest: „eenheid en het harde werk, liefde en toewijding; bereidend en innovatief, durvend voor de wereld.

De „eenheid“ is een fundamentele leidende ideologie van goede ontwikkeling van ondernemingen, door mededeling, coördinatie en samenwerking, om een eerlijk en enkel goed ondernemingsklimaat, de vorming van hoger te creëren en samen te verminderen, dezelfde situatie.

Het „harde werk“ moet nauwkeurig zijn en efficiënt in het werk, in de voltooiing van de taak te hebben „minder dan de Grote Muur van niet-helden,“ het heldhaftige gevoel, om „niet boog te hebben, laat geen nederlaag, droge scheuren, greep op“ heldenmoed, in de ontwikkeling van realistische stadiumdoelstellingen toe, om de aangewezen vooruitgang, tegen het afval van overdrijving aan te moedigen.

De „welwillendheids“ mensen hebben „menselijke aard“, is de onderneming samengesteld uit mensen heeft natuurlijk de aard van mensen. Zo wat de „aard“ in feite van collectieve cultuur is, is de collectieve cultuur „aard“ people-oriented. Maar wat het „people-oriented“ en „menselijke beheer“ is, door een correct systeem van zorg voor werknemers om de eerbied voor hun eigen zaken, hulp en zorg te voelen, zodat de werknemers van zaken, het liefdewerk, liefdeondernemingen zoals huis houden. Het behouden van goede werknemers is de grootste rijkdom van de onderneming.

„People-oriented toewijding“ moet onder bepaalde voorwaarden de bescherming van de belangen van elke werknemer maximaliseren. Het gebouw is dat er zulk een „bepaalde voorwaarde“ is, is deze voorwaarde niet geboren met. Is op elke werknemer te vertrouwen om de onderneming uit tot stand te brengen. Iedereen moet voor de onderneming hard werken om zijn talenten en sterkte te wijden om deze voorwaarde tot stand te brengen om ervoor te zorgen dat iedereen van het grootste voordeel kan genieten.

„Bereidende en innovatieve“ bereidend en innovatief is de ziel van ondernemingsontwikkeling, door een brede waaier van de wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten en voorstellen van de personeelsrationalisatie om volledige innovatie te bereiken; door het beheer van ideeën en middelen van modernisering, informatie en normalisatie, om technologische innovatie en beheersinnovatie te bereiken; De uitgebreide uitwisseling en de samenwerking, om nieuwe technologiesamenwerking en win-win situatie te bereiken.

„Durf aan de wereld“ want de wereld de oorzaak van het succes van de bron, is durven te leren, aan praktijkinnovatie durven. Om in de studie en de aanpassing, in de aanpassing van de generatie en de ontwikkeling, de moed te veranderen om het initiatief te nemen om, innovatie als het werkcapaciteit te leren. Voor de veranderende markt, de verhouding met de industrie wanneer om het even welke bedrijfwerknemers hebben en de moed aan de geest van de wereld zouden moeten hebben.

Vijfde, de waarden van de ondernemingskern: klantentevredenheid, zodat kopers bij gemak, zodat gelukkige werknemers.

Bedrijfteam

企业愿景

风行天下, 誉满全球。

De Optiek van de bedrijven: Ventilator de Wereld, en Bekendheid in de Bol.

 

企业使命

制造精良产品, 提供优质服务。

Collectieve Opdracht: Vervaardigings fijne proudcts, en de aanbiedings uitstekende diensten.

 

企业精神

„干“

Collectieve Geest: Doe het enkel!

 

核心价值观

真诚, 尊重; 专注, 用心。

Kernwaarden: Eerlijkheid, Eerbied; Concentratie, Toewijding.

CONTACT

Adres: De bouw. 5, Nr 99, Shengta-Road, Songjiang Dist. Shanghai

Factory Adres:De bouw. 5, Nr 99, Shengta-Road, Songjiang Dist. Shanghai

  • Tel.:86--18964996520
  • Fax:86-21-51861099
  • Werktijd:00:00-24:00
  • Mobile Site